Menu

Hverdag bliver til fest

Vi har servietter, pynt og lys til enhver lejlighed, også blot hvis naboer, venner eller familie kommer på besøg.

Her er der brugt både Aristrocrat day og Aristocrat night servietter, som der både kan sættes lyserød og hør farvet serviet under. På billedet er der også en Marimekko serviet Lumimarja dark beige, som også er flot med lyserød og hør middagsserviet under. Der er brugt bloklys i lys rosa og hør farvet bloklys, de store filt blomster under lysene findes også i mange farver. Bordløberen er her i baby lys rosa og findes i mange farver. Skulle der være noget på billedet du ikke kan finde på hjemmesiden, er du meget velkommen til at skrive til mig eller ringe, så vil jeg gerne hjælpe.

Super flot bord dækket med klassisk lyseblå og mørkeblå, som det kan ses på billedet er der flere måder at sætte servietterne sammen på alt efter hvad man er mest til. Bloklysene kan være i lyseblå, mørkeblå eller hvide, man kan også altid bestille stagelys, dem der er på min hjemmeside har en brændetid på 12 timer. På lyset sidder en ” skjorte ” med en sort butterfly, som kan sættes på lyset med dobbeltklæbende dupper, som er med i pakken. Bordløberen findes i mange farver.

Interesseret?

Kontakt Elins Butik for at få hjælp til dekorationer mm.

Vi hjælper sammensætte indbydelser, bordkort, menukort, lys, servietter og bordpynt. Den personlige vejledning og betjening er vores varemærke i vores showroom. Mangler du en god idé eller bare lidt inspiration til fest, hjælper vi gerne.

Kontakt Elins Butik