Menu

Konfirmation

Vi har servietter til enhver konfirmand, vi sørger for at have samme typer serviet i flere forskellige farver, så du har mulighed for at vælge lige den du ønsker, der skal på dit bord til din konfirmation.

Grøn fodboldtema

Super flotte fodboldservietter, til konfirmanden som er super fodbold fan. De findes i lime og mørkegrøn. Der kan sættes en sort middagsserviet under som vist på billedet, hertil kan man bruge lime bloklys, sorte bloklys eller hvide bloklys. Der findes også masser af fodbolde og fodboldstøvler i forskellige størrelser til pynt på bordet. Man kan f.eks sætte 2 bloklys ved siden af hinanden, og ved siden af disse lægge 1 stor fodbold, 1 mellem fodbold og et par fodboldstøvler, så har man en fin dekoration til festen.

Mint konfirmations bord

Super flot mint servietter, til konfirmanden der er til lidt friske farver. Servietterne findes i flere farver. Der er mulighed for at sætte andre farver middagsservietter under frokostservietten, find den farve der lige passer dig.

Vi har flere forskellige slags bordpynt i de mint eller aqua farver, så der findes noget til en hver lejlighed.

Lyserød / beige bord

Flotte lyserøde servietter med toner af koksgrå og beige, herunder kan man sætte koksgrå servietter, beige servietter ( linen ), dark grey eller lyserøde servietter. Med baby lyserød bordløber, og evt. lyserøde bloklys eller grå bloklys. Hertil findes forskelligt bordpynt alt efter behov.

lyseblå / kongeblå bord

Klassiske mørkeblå servietter i flotte tern og de findes både i en lysere og en mere mørkeblå variation, de kaldes henholdsvis Aristrocrat Day og Aristocrat Night, herunder kan der sættes både lyseblå, mørkeblå eller hør middagsservietter.

Borddækning med butterfly. De kan laves af mange forskellige servietter, og med mange farvemuligheder. På billedet er der brugt sorte stribede servietter fra Marimekko og sorte middags servietter og lime grønne servietter og en lille kaffeserviet som hedder He´s my darling og er med små butterfly´s på. Bordløber og lys kan anvendes efter hvilken farve man ønsker.

Interesseret?

Kontakt Elins Butik for at få hjælp til dekorationer mm.

Vi hjælper sammensætte indbydelser, bordkort, menukort, lys, servietter og bordpynt. Den personlige vejledning og betjening er vores varemærke i vores showroom. Mangler du en god idé eller bare lidt inspiration til fest, hjælper vi gerne.

Kontakt Elins Butik